Kutuevi – Üçler Matbaa

Şişe Silindir Kutu

Ürünlerin taşınması, muhafaza edilmesi için farklı ambalaj ürünleri üretilmektedir. Bunlar arasında en sık kullanılan ürün ise kutulardır. Kutular sadece klasik küp şeklinde olmamaktadır. Farklı ürünleri muhafaza edebilmek adına farklı şekillerde kutular da üretilmeye başlanmıştır. Yüksekliği daha düşük, eni geniş olan hediye paketleme gibi işlerde kullanılmak üzere üretilen kutular, normal koli şeklinde kullanılan kutular, şişe gibi bazı eşyaları muhafaza etmek için kullanılan silindir kutular ve daha pek çok farklı kutu çeşidini görmeniz mümkündür. Kutular boyutlarına, şekillerine, renklerine ve üretilirken kullanılan imalat malzemelerine göre farklılıklar gösterebilmektedir. Özellikle zeytinyağı gibi şişeleri muhafaza etmek için şişe silindir kutu imalatı yapılmaktadır. Silindir kutuların üzerine baskı yapılarak içeriğindeki ürün hakkında bilgi verici görseller konulabilir. Böylelikle ürünlerinizi hem korumuş hem de üzerindeki baskılar ile müşterilere sunmuş olursunuz.

Şişe Silindir Kutu Nasıl Üretilir?

Silindir kutuların üretimi isteğe göre belirlenen boyutlar ve ölçülerde üretilen ürünlerdir. Bu ürünler üretilirken dijital baskı ve tasarım konusunda bazı uygulamalar da yapılmaktadır. Ayrıca silindir kutuların yanında taşıma ipi gibi bir ekleme de yapılmaktadır. Bu da tüketicilerin bu ürünleri daha kolay taşımasını sağlamaktadır. Silindir kutuların metal veya karton kapaklı çeşitleri bulunabilmektedir. Şişe silindir kutu üretimi yapıldıktan sonra kullanım sırasında şişe ile arasında boşluk bulunursa bu hem ses yapmasına hem de ürünün zarar görmesine neden olabilmektedir. Tüm bu sorunların oluşmaması için kutunun içerisine seperatör yerleştirilmektedir. Seperatörün bulunması ürünün sabit kalmasına ve ses çıkarmamasına, ayrıca zarar görmemesine yardımcı olacaktır. Silindir kutu ambalaj olarak da pek çok firmanın tercih ettiği bir üründür.

Silindir Şişe Kutular Sağlam Mı?

Silindir şişe kutular genel olarak iç kısımları krem veya beyaz renkte üretilmektedir Bu ürünlerin taşıyabileceği kapasite 2 veya 3 kilogram arasında değişkenlik göstermektedir. Şişe silindir kutu dayanıklılığı ise müşterilerin merak ettiği konular arasındadır. Pek çok malzeme karıştırılarak üretilen bu kutular oldukça dayanıklıdır. Fakat unutulmaması gerekiyor ki doğaya karışacak olan bu ürünlerin su geçirmez olmadığı da bir gerçektir. Özellikle organik ürünler satan firmalar şişe ambalajı için silindir kutu tercihini yapmaktadırlar. Siz de herhangi bir silindir kutu ihtiyacınız olduğu zaman bununla ilgili üretim yapan firmalar ile iletişime geçerek siparişinizi verebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir