Kutuevi – Üçler Matbaa

Flok Kumaşlı Silindir Kutu

Flok kumaşlı silindir kutu genellikle takıların muhafaza edilmesinde kullanılan karton kutular arasındadır. İstediğiniz renkte bulabileceğiniz için zevkinize göre tercih etme imkanına sahipsiniz. Takılarınızı içerisinde muhafaza ederek kaybolmalarını önleyebilirsiniz. Veya siz başka birisine hediye alacağınız vakitte flok kumaşlı silindir kutu içerisine koyduğunuzda, tekrar hediye paketi dahi yapmaya ihtiyaç duymadan kutu poşet içerisinde hediyenizi sunabilirsiniz. Saat gibi takılarda daha fazla tercih edilse de, yüzükler, kolyeler veya bilezikler de içerisinde rahatlıkla muhafaza edilebilir.

Her Yönden Avantajlı Silindir Kutular

Karton kutu üzerine yapıştırıcı sayesinde flok kumaşın yapıştırılması ile meydana gelen flok kumaşlı silindir kutu, maliyeti oldukça uygun kutular arasındadır. Bu sebeple kolaylıkla alınabilecek ve her amaç için kullanılabilecek avantajlı bir üründür. Aynı zamanda şık tasarımı ve birbirinden güzel canlı veya pastel renkleri sayesinde zevkinize göre tercih edebilme avantajına da sahipsiniz. Üzerine yazı yazmak ve etrafını ayrıca süslemek isterseniz, kumaş üzerine kolaylıkla işlem yapabilirsiniz. Son olarak masa üstünde, dolap içerisinde, çekmece içerisinde ve daha birçok alanda da kullanıma uygun olduğu için çok amaçlı ve avantajlı bir kutu olarak, herkes tarafından çok fazla tercih ediliyor.

Uzun Ömürlü Kullanım İmkânı

Kumaş ile döşenen silindir kutular, içerisine çok ağır malzeme koyulmadığı için oldukça uzun süreli kullanıma sahiptir. Uygun fiyatla alınarak, uzun süreli kullanım imkânı sunduğu için de faydalı ve bir o kadar da şık tasarıma sahip kutular arasında yer alır. Ayrıca iç ve dış bölgesine özel olarak kaplama yapılması ömrünü daha fazla uzatıyor. Kesilmediği veya ağır bir eşya altında kalmadığı müddetçe istediğiniz kadar kullanabileceğiniz kaliteli ve sağlam bir kutudur.

Silindir Olmasının Avantajı

Flok kumaşlı kutular silindir şeklinde olduğu için içerisine istediğiniz yumuşak malzemeyi koyabilirsiniz. Aynı zamanda büyük ve hacimli olmadığından dar alanlara da sığabilir ve rahat bir şekilde muhafaza edilebilir. Kapaklı olan flok kumaşlı kutular, basitçe açılabilir ve zorluk çıkarmaz. Kozmetik alanda kullandığınız ürünlerin de içerisinde muhafaza edilmesi mümkün olduğundan, çok fazla tercih ediliyor.

Bilgi için lütfen (0212) 554 35 30 bizimle iletişime geçin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir