Kutuevi – Üçler Matbaa

Bazı insanlar ihtiyaç dışı eşyalar kullanmasa da, bazıları ufak tefek hobiler dahi edinebilirler. Böyle durumlarda da ortalıkta kalması dağınıklığa sebep olacağı için, bir organizer yardımı ile toparlanması daha güzel sonuçlar verecektir. Bu sebeple de çeşitli diğer kutular gibi silindir kutu imalatı da birçok yönden gereklilik arz ettiği için yapılmıştır. Her türlü eşyanın muhafaza edilebileceği ve aynı zamanda odaya hoş bir görüntü katacağı için silindir kutu imalatı çok da yerinde ve güzel bir çalışma olmuş, hem organizer olarak hem de aksesuar olarak hemen hemen her ev de çeşitleri ile beraber yerini almıştır.

Boy Boy Silindir Kutular

Silindir kutu imalatı yapılırken her boy da yapılmış ve içlerine konulacak her malzeme düşünülmüştür. Takım halinde kullanılması ayrı bir hava katarken, tek tek kullanımı da oldukça işe yarıyor. Her türlü eşyanızı muhafaza etmek için, ihtiyacınıza en uygun olan silindir kutuları güvenle tercih edebilirsiniz. Örneğin; takı dolabı üzerinde veya aynanın önünde hoş bir uyumla aldığınız ve kullanmak istediğiniz silindir kutu takımının küçük boyutta olanına tokalar veya kullandığınız emitasyon takıları koyabilirken, bir boy büyüğüne de taçlar veya dilediğiniz malzemeleri rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Hem odanızda uyum sağlayarak hoş bir görüntü oluşturmuş olur, hem de dağınıklığı toplayarak istediğiniz şekilde düzen oluşturmuş olursunuz.

Silindir Kutuların Özellikleri 

Silindir kutuların en önemli özelliği her eşyada kullanılabilecek olmasıdır. Dolap içerisinde kıyafet konulabilirken, masa üstünde kağıt veya diğer kırtasiye malzemeleri için de kullanılabilir. Aynı şekilde banyoda havlu veya deodorant gibi kozmetik ürünleri, tarak ve fön makinesi gibi kullandığınız eşyaları dahi rahatlıkla silindir kutulara koyabilirsiniz. Bir diğer özelliği de çok fazla yer kaplamamasıdır. İnce ve uzun bir yapıya sahip olduğu için, kare kutulardan daha az yer onun sığması için yeterlidir. Bu sebeple küçük bölümler de daha çok silindir kutular organizer olarak tercih edilir. Düzen sağlaması ve hoş bir görüntüye sebep olması özelliği zaten diğer kutu çeşitleri ile aynıdır. Bu sebeple ihtiyacınıza uygun modeli ve boyutu tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

Kutu ambalaj çözümlerimizle ilgili detaylı bilgi almak için bizi arayın.

(0212) 554 35 30

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir