Kutuevi – Üçler Matbaa

Silindir Büyük Kutu

Silindir kutu yapım aşamasında spiral sarmal hammaddesi kullanılır. Bu ürün kâğıtları sertleştirir ve kutu için gereken sertlik ve kalınlığa ulaştırır. Böylece içine konulacak ürün için silindir kutular dayanıklı hale gelir. Bu kutularda alt ve üst kapaklar bulunur. İsteğe göre bu kapaklar mukavvadan, plastikten ya da teneke malzemeden üretilebilir. Ayrıca bu kutulara tercihe göre farklı renk ve desen çalışması uygulanabilir. Kutunun içindeki ürünün ne olduğu hakkında müşteriye bilgi vermesi amacıyla bu silindir kutularının üstüne yazı yazılabiliyor.

Silindir Kutu Kullanım Alanları Nelerdir?

Silindir kutular oldukça fazla alanda farklı desen, renk ve modelde kullanılıyor. Günümüzde hem görsel açıdan hem de ürünün dayanıklılığını artırması açısından bu kutular tercih ediliyor. İstediğiniz boy ve çapta size özel üretilen bu silindir kutuların kullanım alanları çok geniş. Oyuncak paketleme, gıda ürünlerinde, tekstilde kullanılan silindir kutular ayrıca ürünü nemden, tozdan, güneş ışığından ve darbelere karşı dış etkenlerden koruyor.  Silindir büyük kutu ise daha büyük eşyaların paketlemesinde kullanılıyor. Böylelikle hem ürün zarar görmüyor hem de ürüne kaliteli bir görüntü katıyor.

Silindir Büyük Kutu Nerelerde Kullanılır?

Ürünlerimizin reklamınızı da yapmanızı sağlayan bu kutular hem tasarımları hem de korucu özellikleriyle oldukça popüler hale geldi. Ayrıca teknolojinin ilerlemesiyle fiyatlarında da fark edilir bir indirim geldi. Silindir büyük kutu hediyelik eşya paketlemesinde, oyuncak paketlemede, çiçek paketlemesinde, yorgan, halı paketlemesinde tercih ediliyor. Günümüzde internet alışverişinin önemi düşünüldüğünde en çok ihtiyaç duyulan şeylerden bir tanesi urunun kargoyla yollanması sırasında ürünün zarar görmesin önüne geçmek. İşte tam bu aşamada dayanıklı ve kaliteli bir ürün olan silindir kutular sizlerin yardımına koşuyor.

Ürün ambalajlanmasında en doğru seçim olarak karşımıza çıkıyor. Promosyon ürünler için de sıkça tercih edilen silindir büyük kutu uzun ömürlü olduğundan dolayı içindeki ürün kullanıldıktan sonra dahi müşteriler tarafından saklanılmaya devam ediyor. Bu açıdan reklamınızda uzun vadede yapılmaya devam etmiş oluyor.

Kutu ambalaj çözümlerimizle ilgili detaylı bilgi almak için bizi arayın.

(0212) 554 35 30

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir