Kutuevi – Üçler Matbaa

Silindir Kutu Üretim

Farklı alanlarda zaman zaman kutulardan yardım alınmaktadır. Eşya taşımacılığında, eşyaların korunmasında, hediye amaçlı olarak kutu kullanımını görmemiz mümkündür. Bu kutuların özellikleri ve boyutları birbirinden tamamen farklı şekilde üretilmektedir. Kutuların katlanacak olan yerleri üretilirken ayarlanarak üretim yapılmaktadır. Eskiden sadece tek renkte silindir kutu üretim yapılırken günümüzde farklı renklerde baskılarda ve şekillerde kutu üretimleri mümkün olmaktadır. Sıvama kutu, silindir kutu, mıknatıslı kutu, koli ve daha pek çok farklı kutu çeşidini görebilmeniz mümkündür. Kullanım amacına göre bu kutuların sağlamlıkları ayarlanarak üretim yapılmaktadır. Örnek verecek olursak eşya taşımacılığı için kullanılacak olan kutunun sağlamlığının oldukça yüksek olması gerekirken, hediye için kullanılacak olan kutunun sağlamlıktan ziyade dikkat çekici özelliklerinin ön planda olması gerekmektedir.

Silindir Kutu Kullanım Amaçları

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz gibi farklı kutu çeşitleri bulunmaktadır. Bu kutu çeşitlerinden karşımıza çıkan bir çeşidi de silindir kutu olmaktadır. Silindir kutu genel anlamda koruma amaçlı olarak kullanılmaktadır. Özellikle zeytinyağı gibi korunması gereken ürünlerin dış kısmında bu kutu tercih edilmektedir. Silindir şeklinde olan kutu içerisinde taşıyacağı şişenin veya eşyanın zarar görmeyeceği kalınlıkta üretilmektedir. Ayrıca kutunun dış kısmına renkli veya yazılı şekilde ürün içeriği ile ilgili bilgi verici işlemler dijital ortamda yapılmaktadır. Silindir kutuların içerisine konulan bir aparat ile taşınacak olan eşyanın hareket halinde zarar görmesi de engellenebilmektedir. Hediye amaçlı olarak da silindir kutuların kullanıldığına görebilmekteyiz. Özellikle son dönemlerde güllerin gönderilmesi için de silinir kutudan faydalanılmaktadır.

Silindir Kutu Fiyatları

Merak edilen konuların arasında silinir kutuları fiyatları da bulunmaktadır. Silindir kutu üretim yapan firmalar fiyatlandırmalarını ürünlerin boyutlarına ve kullanım özelliklerine göre farklılıklardan sunmaktadırlar. Ürünün boyutu, kullanılan malzemenin özellikleri ürünün miktarı fiyatları belirleyen en önemli etkenler arasındadır. Ayrıca silindir Kutularda kolay taşınmayı sağlayıcı ek aparatları da yapılabilmektedir. Bu tarz ek aparat kullanıldığı zaman da fiyatlar da yine farklılıklar olabilmektedir. Burada önemli olan müşterinin istekleri ile fiyatlandırmaların düzenlenmesidir. Siparişinizi verdikten sonra sizlere kutunun özellikleri dijital ortamda gösterilir onayınız alındıktan sonra seri üretime geçilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir